Skip to main content

Ekspert i Facility Management

3XAndersen hjælper virksomheder med at udvikle og eksekvere strategier til vedligehold, udnyttelse og drift af bygninger og faciliteter.
– Så I kan optimere jeres resurser og øge trivslen hos medarbejderne.

Facility Management er et område under rivende udvikling. Flere og flere virksomheder bliver bevidste om, at en klar strategi for, hvordan man udnytter, vedligeholder og drifter bygninger kan være et værdifuldt konkurrenceparameter. En ejendomsstrategi og målrettet Facility Management er desuden effektive redskaber, når der skal prioriteres resurser, og når bygningskapaciteten skal tilpasses medarbejdernes aktiviteter og adfærd, lager, produktion, infrastruktur, nye tiltag og virksomhedens vækst.

Vi rådgiver og lægger bl.a. strategier for:
• Bygningsdrift, ejendomsservice, vedligehold og udnyttelse
• Ombygninger – hvornår og hvor skal vi bygge til?
• Tilkøb af lokationer – hvilke bygninger har vi brug for, og hvor skal de ligge?
• Lejemål, opsigelser mv.

Erfaring fra store projekter
3XAndersen har erfaring med at monitorere og analysere behovet for plads samt menneskers tilstedeværelse i bygninger. Vi anvender digitale redskaber og sammenholder med bygningstegninger og andre relevante data - f.eks. HR.

Logistisk overblik
Vi bruger de indsamlede data til at udvikle strategier for effektiv Facility Management. Vi tilbyder desuden at varetage rollen som virksomhedens eksterne ”Facility Manager” og stå for den efterfølgende, ledelsesmæssige drift. Ligesom vores øvrige ydelser er overblik, struktur, effektivitet og logistik nøgleord i vores arbejde med Facility Management.

Søren Andersen har stor erfaring med organisering og projektledelse i forbindelse med FM. Han har bl.a. været ansvarlig for at udvikle og varetage hele driften af alle Novozymes bygninger. Han hjælper desuden koncerner som Siemens med at håndtere Facility Management i Siemens Gamesa globale Real Estate Funktion.
“Bygningsvedligehold er ikke gratis, men det er det billigste alternativ”.

- Kontakt 3XAndersen, hvis vi også skal hjælpe dig.

3XAndersen tilbyder:

Rådgivning

Sparring på ledelsesniveau fra en erfaren rådgiver. Vi hjælper dig fremad.

Facility Management

Hvordan drifter vi vores bygninger bedst muligt? 3XAndersen skaber overblik.

HR og Rekruttering

Vi finder generalister og specialister. Vi rekrutterer og sikrer det bedste match.

3xAndersen ApS

Søvænget 10, 8800 Viborg
Tlf. +45 6170 8588
CVR: 3798 5570